Mini Urn

Natuurlijk is het aan u om te kiezen welk soort sieraad het beste bij u past en van welk materiaal deze gemaakt zal moeten zijn. Een heel ander soort van as sieraden is een mini urn die er wellicht niet helemaal als een sieraad uit ziet maar het wel is. Ook dit is een hele waardige manier om uw dierbare op een tastbare wijze te herinneren.

Vaak wordt bij een as sieraad gedacht aan iets dat u kunt dragen zoals een ketting of een ring, een sieraad kan echter ook heel goed neergezet worden in uw interieur en dat is waar een kleine urn voor bedoeld is. Deze urnen zullen dus niet te dragen zijn zoals u wel verwacht bij het as sieraad kopen, maar zullen voornamelijk als ornament neergezet kunnen worden op een willekeurige plek of op een plaats die voor u een speciale waarde heeft. Een mini urn kopen zal u een zeer ruime keuze bieden uit verschillende modellen die bovendien van een veelvoud van materialen gemaakt zullen zijn. Het zal hierdoor heel goed mogelijk zijn om een uitvoering te vinden die geheel aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Het is immers belangrijk dat u bij het online mini urn kopen een uitvoering kunt vinden die aan uw verwachtingen voldoet want het gaat immers om het creëren van een tastbare herinnering aan een overleden dierbare. Het feit dat deze urnen dus een heel stuk kleiner zijn dan de traditionele urnen maakt weinig uit, bij het uitkiezen van een urn mini modellen kiezen zal u eenzelfde kans bieden om uw herinneringen aan de urn te verbinden.

Het gaat er immers om dat u uw herinneringen aan de urn verbindt en niet om het fysiek vullen van de mini urn anders dan met een klein beetje as van de overledene. Dit is ook precies waar de urn voor bedoeld is al zult u daarbij wel op moeten letten dat in de urn slechte plaats is voor een heel klein beetje as. Dit is natuurlijk logisch omdat de afmetingen het niet toe laten om meerruimte te creëren. Bij het online mini urn aan schaffen zult u dus ook al moeten nadenken over een oplossing voor het resterende en overgrote deel van de as. Het kan bijvoorbeeld goed voorkomen dat u een normale urn hebt staan in uw huis en de kleine uitvoering mee wilt nemen als u op reis gaat. U kunt hier heel goed een goedkope mini urn voor gebruiken die u dus naast een grote urn aan schaft en vaan zelfs van dezelfde serie. Een andere mogelijkheid is het verdelen van de as over meerdere kleine uitvoeringen waardoor de hele familie een klein beetje as kan bewaren. Iedereen kan dan een mini urn kopen naar hun eigen smaak of u kunt iedereen eenzelfde urn cadeau doen, het is maar net wat u en uw familie het meest op prijs stelt. In ieder gaval zult u bij een urnshop die u op deze website vindt meerdere uitvoeringen van een kleine urn aantreffen die hiervoor uitermate geschikt zijn.

Het bijzondere aan deze speciale soort as sieraden is dat ze in vrijwel alle voor het maken van urnen gangbare materialen beschikbaar zijn. Dit komt natuurlijk omdat een mini urn dan wel tot de sieraden gerekend wordt maar het in feite natuurlijk ook gewoon een urn is. U zult dan ook meerdere modellen aantreffen die gemaakt zijn van messing, hiervoor is gekozen omdat messing een relatief goedkoop metaal is met bijzondere eigenschappen. Het is bijvoorbeeld heel goed te bewerken door middel van verschillende technieken en biedt een hoge sterkte bij dunne wand diktes. Het kan dan ook heel goed dienst dot als goedkope mini urn maar kan door een andere afwerking ook een veel duurdere uitgave worden. Natuurlijk zijn keramische materialen ook een optie die voor het maken van deze urnen gekozen wordt. Toch zullen bij het maken van een keramische urn mini uitvoeringen naar verhouding toch groter zijn vanwege de materiaal eigenschappen. Bij deze materiaal eigenschappen gaat het dan voornamelijk om de wand dikte die bij keramiek groter zal zijn. Het is daarom ook dat metalen als messing maar ook RVS bij het online mini urn kopen zeer vaak voor zullen komen. Daarnaast is ook een materiaal van glas natuurlijk zeer bijzonder omdat door toevoeging van pigmenten en kleurstof zeer bijzondere kleuren gecreëerd kunnen worden. U zult zien dat u bij het online mini urn uitzoeken een zeer ruime keuze zal hebben uit verschillende urnen die allemaal een duidelijk beschrijving zullen hebben.